14 juli 2021 de kaarsenkapel wordt officieel geopend!

14 juli 2021 de kaarsenkapel wordt officieel geopend!

Op woensdag 14 juli jl. is de kaarsenkapel Camillus officieel geopend en ingezegend. Ondanks de stromende regen was de sfeer goed en werd genoten van de mooie blaasmuziek. Celebranten waren dominee Judith van den Berg, pater Karel Weerkamp, pater Paul Schreur, diaken Gerard Sars en geestelijk verzorgers Anita van der Wijst en Heidi Schalk. Bewoners van de verschillende afdelingen en afgevaardigden staken een kaarsje aan, met deze handeling werd de kapel officieel geopend. Het bestuur van Stichting Kaarsenkapel Camillus was ook aanwezig. Voorzitter Inge Vonck heette iedereen welkom, secretaris Riet Konings gaf een terugblik op het ontstaan van de kapel, John Crijns las de 1e lezing en Gerard Sars begeleidde de kapel en introduceerde pater Theo, die op mondharmonica het lied ‘Mijn herder is de heer’ ten gehore bracht. Helaas kon medebestuurslid Alex Velthuis -wegens ziekte- niet aanwezig zijn. ’s Middags was een informeel samenzijn met nog enkele genodigden. Navolgend een foto impressie van een bijzonder geslaagde dag. (Foto’s Pim Ermers)

Riet Konings Aben

2 reacties

R.Kreukniet Geplaatst op6:36 pm - jul 20, 2021

Heeft U voor mij het juiste adres van deze kapel
Vr. Gr.
Rob Kreukniet
Beheerder Reliwiki
https://reliwiki.nl/index.php/Roermond,_Heinsbergerweg_-_Kaarsenkapel

    Riet Konings Aben Geplaatst op7:39 am - jul 22, 2021

    Dag heer Kreukniet. Dank voor uw bericht over kaarsenkapel Camillus op ‘reliwiki.nl’ Het adres is Heinsbergerweg 176, 6045 CK Roermond’. Met vriendelijke groet Riet Konings, secretariaat Stichting Kaarsenkapel Camillus

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.